Skip to content

Årsstämma i Linköping 2017

Varje år bjuds alla SveGuides guider in till årsstämma. I år är Linköpings Guideklubb värd och vi får möjlighet att lära oss mer om Linköping, dess näringar och historia.

linköping

Stämman går av stapeln 24-26 mars och i programmet ingår både kompetensutveckling, nätverkande mellan guider och inte minst platser i Linköping. Visita finns också på plats och informerar. Utöver själva stämman inbjuder klubben till besök i slott och domkyrka, småstadsatmosfär i Gamla Linköping, flygutveckling och den nedskjutna DC 3:an på Flygvapenmuseum. Lördagsförmiddagens tema är Dramatiserade vandringar, som blivit något av ett signum för Linköpings Guideklubb.

Konferensen startar fredag kl. 17, men vi erbjuder även två eftermiddagsprogram – utflykt till Vadstena eller studiebesök på Saab. Hos Saab får vi ta del av ytor som normalt inte är tillgängliga för besökare.

Även kollegor i Inter Nordic Guide Club och guider, som ännu inte är SveGuides medlemmar, är välkomna till konferensprogrammet. Man kan välja att delta hela helgen eller på själva årsstämman som äger rum lördag den 25 mars kl. 14 – 17.

Anmälan görs direkt till Linköpings Guideklubb.
Klicka här för mer information och anmälan. (öppnas i nytt fönster)

Back To Top