Skip to content

SveGuides riksträff och stämma 2024

Varje år har Sveriges Guideförbund en rikskonferens och årsstämma någonstans i Sverige. 2024 är träffen i Stockholm, 15-17 mars.

stockholm by air Foto Jeppe Wikström

Rikskonferensen är alltid i mars och på den träffas förbundets medlemmar; auktoriserade guider från hela landet. Träffen är ett bra tillfälle för fortbildning och utbyte guiderna emellan. Träffen arrangeras på olika platser runt om i landet, och 2024 är Stockholm vår plats och tema. Planering pågår för fullt och vi ber medlemmar och blivande guider att skriva in datumen i sina kalendrar.

Vi kommer att bo på Hotell Amaranten på Kungsholmen och kommer att ha konferensdelen på Piperska muren. SveGuide planerar att kunna öppna anmälan i december 2023. september.

Om programmet

– Genom att träffen flyttar runt lär vi oss guider varje gång mer, och dessutom varierar reseavståndet för våra medlemmar, säger Anna-Lena Söderlund Törnell, SveGuides ordförande. Flera guidade utflykter ingår alltid i programmet, och det ger guiderna fortbildning. Dessutom har vi väldigt trevligt tillsammans.

Väl mött i Stockholm!

Back To Top